Kolayicerik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yaşımdan beridir kendimi geliştirmeye açık oldum ki 11 yaşımda medya ajansında stajyerlik yaparak birden fazla bilgi kazandım. Bunun yanında 12-13 yaşlarım arasında bazı projelere yatırım yaptım ve destek çıkarak geliştirmeye yönelik adımlar attım. En sonunda da 15 yaşıma girdiğimde ailem üzerine şirket açarak, kendim yöneterek şu anki haline getirerek aylık 10 bin civarlarına kadar bir para kazanma cetveline ulaştım. Ancak bu son enflasyon ve maalesef rağbet görmemesi amacıyla 8-10 bin olan aylık para kazanma değerlerim maalesef 1 ila 3 bin arasına geriledi ki dükkanı kapattım.

Şu sıralar ise bir şirket açma yolunda ilerliyordum ve bunu günümüzde (satın alma popülasyonu yüksek) alanlara çekmeye karar verdim. Aynı zamanda bazı sektörleri biliyorum ki bazı başarılara ve hatalara sahibim ve bence en güzeli hatalara sahip olmam. Çünkü profesyonel olmak için hata yaparak ders çıkarmak benim bu yolda baş tacım diyebiliriz. Bunun sonucunda da yanımda bir arkadaşımı, abimi veya bir ablamı almak ve ilerlemek, iş yapmak, ticarete girmek istiyorum gireceğimiz alan da (site kurulumu, site dizaynı, site güncellemeleri, site geliştirmeleri) kısacası wordpress ve tasarım odaklı diyebilirim.

Sadece isteğim ve kırmızı çizgim güven olmakla birlikte araştırma yeteneği kuvvetli ve bu alanlarda beni yönetebilecek, bilgi alışverişi yapabilecek düzeyde bu alanlarda bilgi sahibi olmalı. Zamanı gelince birebir destek çıkartabileceğim, para muhabbeti dönmeyen ve gelişmeyi ön gören arkadaşımız da olabilir. Daha iyi bir yazı olabilir miydi? Evet, olabilirdi ama elimden bu kadarı geliyor maalesef dostlarım. Yorumlarınızı bekliyorum sağ olun
Benzer bir hayat yolundan geçmişiz hocam, istersen özelden dönüş yap konuşalım. Benim de aklımda bu aralar büyük bir ticaret işine girme fikrim ve girişim fikirlerim var, belki birbirimize yardımcı olabiliriz.