beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili Serhat
hayatımda bu kadar manasız bir yorum daha görmedim, senin seçeceğin hükümet senin trafikte aralardan geçmene izin mi verecek sanıyorsun . bu durum aslında seçmenliğinin ne kadar bilinçsiz olduğunu öne çıkarıyor.

yorumlarından çok net gözüktüğü kadarı ile senin trafikte olman başlı başına bir tehlike. ceza az gelmiş ehliyetin alınmalıydı. henüz bir sürücü bilincine ulaşamamışsın. umarım bir başkasının canını yakmadan ve senin de başına bir iş gelmeden en kısa sürede ehliyetin iptal edilir.
Trafikte olmaması gereken o kadar sorunlu psikolojisi bozuk ruh hastası var ki emin ol ben onlara nazaran normalim, motoru düz gitmek için kimse kullanmıyor kendini kandırmasın.

R6, 600RR, MT-07, MT-09 alan adam 200'ün üstünde topspeede olan makinalar Türkiye şartlarında hiç bir yolda bu hıza çıkamazsın yani yasak fakat çıkıyorlar bu durumda onlarda trafiğe çıkmaması gerekiyor.
Fakat şuna bakmak lazım yaptıklarına katlanman gerekiyor, bir şey yapıyorsak/yapıyorsan cezasına razı geleceksin bende eğer kanunlara karşı bir o an bir hareket yapsaydım o an derdim ki ben bu cezayı hakettim ve yedim (yaptığım yerler de oldu fakat o an yapmıyordum), ama yapmadığımda bana gelip ceza yazarsa ben hakkımı bal gibi de savunurum kimse kusura bakmasın.