SerhatUner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu siyaset yapmak için açmadım, burdan itirazla alakalı fikir almak için açtım, konuşma üslubum gayet düzgün.
Ülke benim 3 kuruşuma mı kalmış diyorsunuz da aldığınız her şeyin KDV'si ÖTV'si MTV'si, muayenesi, cezası vb. sayesinde ülkede bazı şeyler yapılabiliyor, yeni yollar, yeni parklar mesela?

Bu paralar senin benim 81 milyonun cebinden çıkan paralar ile yapılıyor.
Ek olarak kimi hitap aldığımı size sormayacağım kusura bakmayın, konuşmam da bir isim de vermedim, şayet bir sıkıntınız varsa yazdığım yazıyla alakalı CİMER'e bir şikayet yazısı yazabilirsiniz burada polemik yaratmanıza gerek yok.

Ek olarak motoru araba gibi kullanmıyorum evet çünkü motoru zamandan tasarruf amaçlı kullanıyorum akşam 4-5 sularında herkes trafik bekliyorken motor aralardan geçiyor, acı ama gerçek bu şekildedir.
Bak güzel kardeşim kdv ötv konusunda haklısın fakat konumuz o değil. Ceza yemişssin ve cezayı hak ettiğin gerçeğini savunuyorum burada sana. Yerine göre normal dışı kullanılır tabi ki gösterişte yapılır hızda YERİNE göre. Kadranı 360 olan araç kullanıyorum TR de de kullandım yurt dışında da bir tane cezam yok, hız tutkunuyum severim ama YERİNE göre. Motor da aynısı kardeşim, kurallara uyduğun sürece problem yok. Benim tepkim cezayı hak ettiğin halde sanki senin 400 lirana kalmışlar gibi davranış sergilemen. Haricinde kdv ötv hak hukuk adalet ona girersek uzun konu o.
Ayrıca trafikte gerçek hayatta burda insanlara yaptığın gibi laga luga konuşursan o motorunun aynalarını sana takarlar kardeşim. En azından benim gibi birine denk gelirsen.. Anlatabildim sana diye düşünüyorum.
Hayırlı akşamlar..