EUPayment adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuşma tavrın ve üslubun saygısızca öncelikle. Ülkemize para lazım diyosun ülke senin 3 kuruşuna mı kalmış ? Konuşurken kimi hitap aldığına dikkat et. Bunun dışında; motoru araba gibi kullanacaksak ne demek ? motor kullanmak her aralıktan kafa çıkarmak anlamına mı gelir ? Yırtık don misali..

Konuyu siyaset yapmak için açmadım, burdan itirazla alakalı fikir almak için açtım, konuşma üslubum gayet düzgün.
Ülke benim 3 kuruşuma mı kalmış diyorsunuz da aldığınız her şeyin KDV'si ÖTV'si MTV'si, muayenesi, cezası vb. sayesinde ülkede bazı şeyler yapılabiliyor, yeni yollar, yeni parklar mesela?

Bu paralar senin benim 81 milyonun cebinden çıkan paralar ile yapılıyor.
Ek olarak kimi hitap aldığımı size sormayacağım kusura bakmayın, konuşmam da bir isim de vermedim, şayet bir sıkıntınız varsa yazdığım yazıyla alakalı CİMER'e bir şikayet yazısı yazabilirsiniz burada polemik yaratmanıza gerek yok.

Ek olarak motoru araba gibi kullanmıyorum evet çünkü motoru zamandan tasarruf amaçlı kullanıyorum akşam 4-5 sularında herkes trafik bekliyorken motor aralardan geçiyor, acı ama gerçek bu şekildedir.