Merhabalar,
Geçtiğimiz pazar günü (1 hafta önce) tam hatırlamıyorum fakat arkadaşımla buluşmaya gidiyordum sanırım, motoru bıraktık arabayla devam ettik, işimiz bitti ardından eve dönerken akşam vakitleri yolda giderken trafiği tehlikeye atmaktan ceza yemişim.

Normal trafik akışı 60-70 km/h ise ben 80-90 km/h ile aralardan geçiyordum yani trafiği tehlikeye atacak bir akrobasi yapmadım fakat ceza yedim.
Motoru araba gibi kullanacaksak zaten neden motora bineyim, öyle değil mi?

Sonuç sanırım polis arabasının arasından zig-zag tabiriyle aradan geçtim ondan sonra plakama ceza yemişim, ara sıra e-devlete bakıyordum 3-4 gün sonra ceza yediğimi gördüm, tam hatırlamıyorum fakat senaryo böyleydi sanırım.
Buna itiraz etmek istiyorum, ödemeden itiraz mümkün mü, daha önce itiraz edip aleyhine sonuçlanan bir itiraz davası oldu mu, kazanabilen oldu mu?