Site adresi: sadece ciddi alıcılar ile paylaşılcak.

Sitenin aylık getirisi: ortalama olarak 20-25bin diyebiliriz.

Sitenin açılış tarihi: 10 Mayıs 2021

DA / PA Değerleri: 15/39

Kategori / sitenin içeriği: alıcı ile paylaşılcaktır.

Günlük hit sayısı: 260-300

Ziyaretçi kaynağı: google search (seo)

Domainin yaşı: ortalama 1

Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içeriği ile birlikte satılık.

Hosting dahil mi?: Hosting dahil değil fakat alan kişi taşıyana kadar bizde barınabilir.

Banlı olduğu sponsor var mı?: yok.

Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok.

Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:
evet.
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
süresiz.
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?:
yok.

Herkese selamlar abilerim, kardeşlerim
Satmış olduğum sitemin geliri sitemize yüklenen bakiyelerden gerçekleşmektedir. Shopier entegre edilmiştir. Ödemeler Shopier ile gerçekleşmektedir. Haftalık olarak ortalama 10.000-20.000 arası yatmaktadır. Bunların ekran görüntüsünü son aylar için aşağıya bırakacağım. Ciddi alıcılar iletişime geçtiği takdirde sitemizin kurulduğu tarihten itibaren aldığımız tüm ödemeleri de gösterebilirim. Sitemize yüklenen bakiyelerden kar oranımız ortalama olarak %100'dür, yani yüklenen bakiyenin yarısı daima kar. Aylık ciroyu ortalama olarak 30.000-50.000 arası diyebiliriz. Yarısı da net gelir oluyor. Shopier haftalık tahsilatlarını aşağıya bırakıyorum;

Son 2 sayfayı ekran görüntüsü bıraktım yanlızca. dediğim gibi ciddi alıcı çıkar ve incelemek isterse kurulduğu günden itibaren olan tüm tahsilatları gösterebilirim. Shopier tahsilatları dışında papara transfer yaparak da sitemize bakiye yükleniyor. Papara transferleri ortalama olarak aylık 2.000₺ falan diyebiliriz. Fazla olmuyor transfer genelde kart ile yükleme tercih ediyorlar. Onun dışında şunuda belirtmek istiyorum ki son 3 aydır siteyle, müşterilerle ve seo ile gram ilgilenmiyorum diyebilirim. Yanlızca akşamdan akşama girip sitenin destek kısmına bakıyorum. Ona rağmen işler bu şekilde, ilgilenildiği zamanlarda çok çok daha iyi şekilde olcağından şüpheniz olmasın. Şimdi satma sebebim ise zaten pek ilgilenmemem ve aynı zamanda kuzenimle yeni bir proje planlıyor olmamız. İlgilenmeyerek elimde durarak yok olmasını istemiyorum. Elimde yok olup gitceğine bana nakit birine de kazanç kaynağı olsun

Site için istediğim fiyat: 395.000₺ (pazarlık daima yapılır)

Lütfen sadece; whatsapp