Konu
Alış
Surekli Makale Yazdiriliacak
16-10-2022, 13:26:08
Bumbum
Makale Türü & Konusu:
Benim verdigim basliklar ile alakali Ahref yardimi ile makale yazdirilacak
Makale Adeti:
adet sorunu yok kaliteli icerik olduktan sonra 500-1000 hatta 5000 e kadar cikabilir
Kelime Sayısı:
Minimum 800 Kelime
Başlıkları Kim Belirleyecek:
Basliklari ben belirleyecegim ama yazdigimiz makaleler dogrultunda kendinizde baslik konusunda fikir belirtebilirsiniz
100 Kelime İçin Ödenecek Tutar: 3TL
Teslimat Süresi: Her gun minimum 2 adet teslim edilmeli
Alıcı Notu:
Farkli dillerde yazilmis makaleler var calismaya baslamadan once onlari gosterip o tarz yazilmasini istiyoruz
Pesin odeme kesinlikle yapmiyorum ornek:100 makale olarak anlasilir ve gunluk olarak odeme yapabilirim
r10 dan 2 adet makale yazari ile anlastik hatta 1000 er tl olarak paralarini pesin gonderdim ama pesin odeme yaptiktan sonra makale yazarinin pesinden kosmak zorunda kaliyorsunuz
1 gun gunes carpar 3 gun yazamaz 3 gun sonra covid olur 1 hafta oyle yazamaz iyilesir bu sefer tirnagi batar 1 haftada bu sebepden yazi yazmaz sonra 7 makale hazir gonderiyorum der aradan 24 saat gecer 1 adet makale gonderir
buna benzer sacma sapan seylerler ile karsilastigim icin yeniden belirteyim pesin odeme ile calismiyorum
Calismak isteyen arkadaslar 1 adet ornek makalesi ve iletisim bilgilerini PM YADA WP ile iletebilirler
Ne kadar cok kisi o kadar iyi bu yuzden 10 farkli kisi ile calisabiliriz
Suan 3 arkadas ile anlatik 100 kelimesi 3 tl seklinde sizin icinde uygun mgk nickli uye ile iletisime gecebilirsiniz [ Makale alimi ,Kontrolleri herseyi onunla anlastik]