Üstadım r10 üzerinden biri user hesap açıcı bedava diye paylaşmış bende sazan gibi önce telefona indirdim sonra açamadım programı bilgisayarada indirip açmayı denedim olmadı bende peşini bıraktım yorum yapmıştım konusuna anılcan hocam bana ulaştı hesapta kötü birşey var mı sorun olursa haber et diye dün benim hesabımdan aynı şekil konu açılıyor ve millete trojen atılınca yetkililer kimlik doğrulamasına attı bu süreçte WhatsApp telegram internet bankacılığı hiç bir yere erişemedim gece bilgisayar sıfırladım telefonuda sıfırladım fakat aynı şey akşam üstü tekrar oldu bu sefer bilgisayarcı arkadaş çağırdım o haleti ben bu süreçte kimlik doğrulama mı yapmıştım saat 13:00 yoladim olay bu
bu arkadaş forumun bilinen d*landırıcılarından uğur duvarcı. benimde bilgim yaptığımız ticaret sonrası, forumdan bir arkadaş uyarmasıyla oldu. ticaretten 2 gün sonra dolandırmaya yeltendi beceremedi. profili kimlik onayına düşüldüğü için ve beni dolandırmayı başaramadığı için üstünde çok durmamıştım. 2 gün önce duygu sömürüsü içeren konusuna denk geldim, reportladım ama gözden kaçmış sanırım, umarım kimseyi dolandıramamıştır
Ticaretim olmuş benden yanlış olmamış üstüne kimlik doğrulamaya düşürdün Onuda teyit etmişim hala başkasının adı ile beni karalıyorsun