2019'da 1000 izlenmeye 3-4 tl alıyordum, şu an 30 tl. 10 katına çıkmış durumda. Ancak 2019'daki aylık izlenmem ile şu anki izlenmem aynı. Hatta video sayısını azaltsam daha da az izlenirim. Rekabet inanılmaz arttı tam bir kurtlar sofrası
Not: İçerik Türkçe
2017-2020 civarlarında aktif olarak kullanıyordum e para kazanamayınca mecburen kanalımı satıyordum. 1-2 kez 30 bin abone yapıp satmıştım.. azıcık moralim bozuldu

Şu an anladığım kadarıyla bunu yapmama gerek yok gelirler düşündüğümden daha çok artmış. Tek sorun rekabet ama beni rekabetten daha çok endişelendiren şey shorts. Onu ne yapacağımı henüz anlayamadım. Siz hibrit mi takılıyorsunuz hocam onda durumlar nasıl?
YouTube'a yeni başlamak gerçekten sıkıntılı. İnternet sitesi olsa ara ara içeriği günceller kuvvetlendirirsin, backlink basarsın. YouTube'da yapılabilecek farlı bir şey yok ki. TikTok'da kısa video yüklüyorum 2m izleniyor, denemek için YouTube'a attım 300 izlendi

Shorts da kurtarmayacak herhalde. Biraz daha kurcalayayım belki rekabet için yapabilecek bir şey bulurum.