T13R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farkındaysanız vnstat attım ve taşıma diyorsunuz? Flood öncesi time süreleri normaldi, başladıktan sonra time üzerinde yavaşlama olmakta taşımayla alakası yok.
Yalanlanma ihtimaline karşılık o sırada aldığım ekran kaydı: https://www.veed.io/view/892f3a64-21...2-0bf839f449a4
Test istediğiniz için katkıda bulunma amaçlı yardımcı olmak istedim size, ancak benim gönderdiğim çıktıyı taşıma işleminden kaynaklı diyorsanız size sadece bahsettiğiniz sistemleri gerçekten kullanıyorsanız loglara bakın derim. İyi niyetimden yaptığım bir testti analiz edip sistemi geliştirmeniz için ama neyse.
İyi akşamlar.
Hocam sanırsam sizde yazılanları anlamama kıtlığı var anlayamıyorsunuz yazıklarımızı web hosting 2 gündür bizde barınmıyor önceden kendi sunucumuzda Plesk kullanıyorduk cPanele geçiş yaptık bu süre içerisinde sitemiz kapalı kalmaması amacıyla farklı bir firmadan cPanel aldık ve CloudFlare aktif ettik site üzerinde test yaptığınız ip bize ait değil farklı bir firmaya ait yarın gün içerisinde sitemizi tekrardan kendi sunucularımıza taşıyacağız.

Ek olarak CF ye baktığımda şu anki firmaya attığınız test saldırısı 2k request gözüküyor bu saldırılar kendi sunucularımızda çerez olarak yiyoruz sizin gibi 2-3 tane iptables kuralları ile yapılmıyor bu koruma ilk önce yazılan mesajları okumasını bilin sonrada gelip 2k test saldırısını atarsınız teşekkür ederim iyi akşamlar

4 gün önce kendi test sunucumuzdaki engellenen saldırı grafiği