belkide adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Henüz bir yeni siteyseniz ve herhangi bir otoriteye sahip değilseniz bu tür backlink alımları ile sitenizi sürekli olarak desteklemeniz gerekir. Maalesef eski düzendeki gibi bir site açımı daha sonrasında bir kaç içerik ve backlink ile hızlı bir yükseliş çok kolay değil. Aksine işler daha zor hale gelmiş durumda tahmin edebileceğiniz üzere. SERP için sürekli olarak Core Web Vitals güncellemeleri daha doğrusu kalite standartları geliyor. Mevcut indekslemenizde sıkıntı yaşıyorsanız bunu backlink yönünde çözmek bir yana siteniz için artık klasikleşmiş durumda olan Google Indexing API, Google News mevcut yöntemlere başvurabilirsiniz. İçeriklerinizi paylaştıktan sonra mutlak surette Reddit, Facebook veya diğer ağlarda paylaşmayı unutmayınız. Özellikle Reddit, indeks konusunda size hızlı bir etki sağlayacaktır.

Backlink konusunda ise backlinklerinizi direkt olarak yüksek hacimli anahtar kelimeler yerine daha az hacimli, long tail anahtar kelimeleri tercih ederek ilerleyiş göstermeniz gerekiyor. Sunduğumuz hizmetlerde herhangi bir hata / sorun ile karşılaşırsanız lütfen bizleri bu durum hakkında bilgilendiriniz. Sizlere satın almış olduğunuz paketin bir üst paketini ücretsiz bir şekilde hediye etmek isteriz.

Görüşmek üzere, çok sevgiler.
Çok teşekkür ederim bu güzel tutumunuz ve iyi niyetiniz için, yanlış anlaşılma olmasın ben backlinklerinizi tek tek kontrol ettim özensiz hiçbir çalışma yoktu mağdur filan değilim, aksine çok memnun kaldım. Zaten daha 1 hafta geçmedi, index almaması gayet normal; yanlış anlaşılmaya müsait olmuş. Hizmetinizden tutun rapora kadar çok özenliydi, site için yapılmış her işlem linkle beraber eklenmiş rapora.