İlginiz için teşekkür ederim, sizden backlink hizmeti aldım hatırlarsanız hocam. Sitemde bir gariplik var mı? yok mu? Ben de çözemedim, 1.5 sene filan uzak kaldım site kurma işlerinden. Sıralamaya girmiyor, siteye botlar uğramıyor, içerik girmeyeyim bakalım ne zaman bot gelecek dedim 10 gün siteye bir tane bot girmedi
Sanırım artık işler eskisi gibi işlemiyor google için, eskiden ilk makaleden bile sıralama aldığımı hatırlıyorum. Bu ay düzenli içerik gireceğim her gün en az 2 adet, 2 ay olacak siteyi açalı organik hit yok desem yeridir. Eğer bu ay sonunda da ufak kıpırdanmalar olmazsa kapatır kepengi giderim hocam

Sizlerden aldığım backlinkler bile index almadı henüz.
Domain kaynaklı olmasından şüpheleniyorum, geçmişinde de kötü bir şey bulamadım, eğer incelerim, şurada hatan var vs derseniz PM üzerinden alan adı yollayabilirim. Ücretli ücretsiz yardıma açığım.
Merhabalar,
Henüz bir yeni siteyseniz ve herhangi bir otoriteye sahip değilseniz bu tür backlink alımları ile sitenizi sürekli olarak desteklemeniz gerekir. Maalesef eski düzendeki gibi bir site açımı daha sonrasında bir kaç içerik ve backlink ile hızlı bir yükseliş çok kolay değil. Aksine işler daha zor hale gelmiş durumda tahmin edebileceğiniz üzere. SERP için sürekli olarak Core Web Vitals güncellemeleri daha doğrusu kalite standartları geliyor. Mevcut indekslemenizde sıkıntı yaşıyorsanız bunu backlink yönünde çözmek bir yana siteniz için artık klasikleşmiş durumda olan Google Indexing API, Google News mevcut yöntemlere başvurabilirsiniz. İçeriklerinizi paylaştıktan sonra mutlak surette Reddit, Facebook veya diğer ağlarda paylaşmayı unutmayınız. Özellikle Reddit, indeks konusunda size hızlı bir etki sağlayacaktır.
Backlink konusunda ise backlinklerinizi direkt olarak yüksek hacimli anahtar kelimeler yerine daha az hacimli, long tail anahtar kelimeleri tercih ederek ilerleyiş göstermeniz gerekiyor. Sunduğumuz hizmetlerde herhangi bir hata / sorun ile karşılaşırsanız lütfen bizleri bu durum hakkında bilgilendiriniz. Sizlere satın almış olduğunuz paketin bir üst paketini ücretsiz bir şekilde hediye etmek isteriz.
Görüşmek üzere, çok sevgiler.