belkide adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Merak ettiklerinizi paylaşabilirsiniz, mevcut bilgimiz dahilinde yardımcı olabiliriz.
İlginiz için teşekkür ederim, sizden backlink hizmeti aldım hatırlarsanız hocam. Sitemde bir gariplik var mı? yok mu? Ben de çözemedim, 1.5 sene filan uzak kaldım site kurma işlerinden. Sıralamaya girmiyor, siteye botlar uğramıyor, içerik girmeyeyim bakalım ne zaman bot gelecek dedim 10 gün siteye bir tane bot girmedi

Sanırım artık işler eskisi gibi işlemiyor google için, eskiden ilk makaleden bile sıralama aldığımı hatırlıyorum. Bu ay düzenli içerik gireceğim her gün en az 2 adet, 2 ay olacak siteyi açalı organik hit yok desem yeridir. Eğer bu ay sonunda da ufak kıpırdanmalar olmazsa kapatır kepengi giderim hocam Sizlerden aldığım backlinkler bile index almadı henüz.

Domain kaynaklı olmasından şüpheleniyorum, geçmişinde de kötü bir şey bulamadım, eğer incelerim, şurada hatan var vs derseniz PM üzerinden alan adı yollayabilirim. Ücretli ücretsiz yardıma açığım.