Bence öyle abartılacak bir şey yok et konusunda, sebze fiyatları aldı yürüdü yani soğanın kilosu 10 lira mesela benim harika bir lahmacun içi tarifim var böyle 10 metreden kokusunu alacağınız cinste, onun içine 1 kg soğan alsam garip gelecek ama 150 gram malzeme anca koyabilirim, yarısı gitti kabuğa, kalanının yarısını da püre haline getirip suyunu çıkarıyorum ee oldu sana soğan püresinin maliyeti 70 lira, ee kıyma zaten 130 lira ne kaldı arada fark Kapya biber, sarımsak, tohumları ayıklanmış yeşil biber, soyulmuş domates, baharatlar ve kaliteli domates ve biber salçası derken öyle kıyma fiyatının altında pek kalmıyor fiyatları. Müthiş lahmacun içini yapabiliyorum ama ev ortamında yapamadığım şey o çıtır çıtır hamuru, kendim açıp hem fırında hem tavada üzerini kapatarak denedim, yağlı kağıt üzerinde denedim, fırın tepsisine un serpip denedim, mısır unu serpip denedim, makarna hamuru gibi sert hamur denedim, poğaça gibi cıvık hamur denedim yine olmadı, fırından ekmeklik hamur aldım olmadı, mayalı veya mayasız yine fark etmedi, ev ortamında o şekilde taş fırından çıkma çıtır lahmacun hamuru olmuyor bir türlü ama iç malzemesini arkadaşlar çok övmüştür hatta bir arkadaşımızda yaptığımda artmıştı, sabah içine yumurta kırıp yemiş daha da güzeldi demişti. Bence mevzu ve lezzeti hamurunda bitiyor, içinin çok bir numarası yok, hafif zeytinyağı ve süt girince içine çok başka bir lezzet veriyor.