Sezer_Yalcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site adresi neki hocam merak ettim
Site adresi silindi.

Kutupesmeri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
189
Hocam telefonlara bakan memurlar içerisinde bir sürü iş bilmeyen adam var herkes başka birine yönlendiriyor telefonda pinpon topu gibi çalışanlar arasında geziyorum.

dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10.000 tl büyük para değil artık, bir ev kirası 5.000 tl olmuş. Eğer şikayet edeceğiniz kişinin çoluğu çocuğu varsa bence etmeyin, yazık günahtır. 10-15 bin tl bence açlık sınırıdır. Bu adamı şikayet ettiğinizde hem ceza ödeyecek hem de vergi öderse eline 6-7bin tl kalır.

Ama size enayi gözüyle bakıyorsa, siz ödeyin bana bir şey olmaz vs. gibi laflar ediyorsa o zaman bilemem. Siz birazda bu duruma içerlediniz sanırım.
Tabi karşısındaki kişiyi salak yerine koyması da var hocam ama bu konuda size katılmıyorum. Çoluk çocuğu olabilir benim yok ama forumda Adsense üzerinden kazanç sağlayan evli çocukları olan bir çok kişi var onların günahı ne peki? Ya da benim günahım ne çocuğum olmaması yaptığını haklı çıkarmaz bence.

Leuqme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2018 in 70 bin tl si hocam bi ceza cikmaz dedi mufetdis amca artik hesaplari manuel kontrol etmiyolar ankaradan geliyormus bir suru adsense youtube bigo live dosyasi vardi odada
Anladım hocam teşekkürler vermiş olduğunuz bilgiler için.