bi süredir arkadaş hakkında sürekli şikayet mesajları görüyorum malasef.kendisiyle ben de iş yaptım daha önce,açıkcası şikayet konusu açacagım bi iş olmadı ama bidaha çalışmayıda düşünmüyorum diye not aldım şahsen.satış konusuna gidip yazmayı düşündüm bikaç defa ama vazgeçtim sonra.
adsense onay alması için 2 site ödemesi yaptım kendisine,onay alamadı ve ücreti iade etti hemen.yani iş konusunda/süresince bi sorun yaşamadık.ama sonrasında beni rahatsız eden bişey oldu ve bi daha çalışmam bu arkadaşla dedim.siteleri ben teslim ettigimde sitelerin yedeklerini alıp,sitede kendince çalışma yaptı.siteleri komple yeniden kurdu diyeyim kısaca.ki olabilir,kimsenin işine/yöntemine karışmam.ama iş sonunda siteleri tekrar eski haline getirecegini söyledi,getirmedi.sitelerin panele giremiyorum,müdahale edemiyorum yani onun düzeltmesi gerekiyor mecburen.defalarca whatsappdan yazdım,mesajlar görüldü ama cevap vermedi.boşu boşuna 2 hafta bekledikten sonra siteleri tamamen sıfırdan kurup,tüm içerigi filan herşeyi sıfırdan ayarlamak zorunda kaldım.günlerce vakit,emek kaybım oldu ve bu paradan daha önemli benim için.açıkcası siteler önemsiz oldugu için/adsense almaya çalıştıgım nerdeyse boş siteler oldugu için işin peşine düşmedim ama bu,bana göre saygısızlık ve bu şekilde iş yapan birisi ile tekrar çalışmam.
sonuç olarak ; kendisi ile ilgili gördügüm konularda hep dönüş yapıcam dedi yapmadı,mesaj attım cevap vermiyor tarzı zaman ile ilgili cümleler gözüme çarptı.benim tahminim arkadaşın *********** oldugundan çok,yetiştiremeyecegi kadar iş aldıgı yönde.