cyberfreak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herhangi bir yasal hakkınız yok diye düşünüyorum. sıfır ürünlerde bile 14 gün cayma hakkı var oda çoğu üründe kalktı özellikle teknolojik. açıldığı zaman ikinci defa satılması mümkün olmayan ürünlerde. siz ikinci el almışsınız. bence sorunun kaynağını araştırın. herhangi bir parçadan yapıyor olabilir.
o kanun ertelendı hocam. donanımları test ettım bır sorun gozukmuyor. Genelde masaustunde takılırken sorun cıkarıyor
atesapo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resetleme sonrası ekranda görüntü alamadığınız da oldu mu hocam ara sıra? Psu güç çıkışlarında sorun olabilir. Farklı bir psu takıp denemenizi tasviye ederim. Ayrıca herhangi bir yasal hakkınız olduğunu düşünmüyorum 2.el cihaz alırken bu riskleri göz önüne almış olmanız gerekir zaten satıcıdan almadan önce gerekli kontroller yapıp aldıysanız; kendin test edip aldın kardeşim der oda.
Görüntü resetlemeden önce siyah ekran kalıyor sonra reset atıyor resetten sonra ekran gelıyor hocam. Son 2. el ürün alışım olacak hocam dersimi aldım. Kuzenım avıkat ona sordum ve tüketici haklarına başvuracağım. Bana bilerek ayıplı mal sattı belkide kanun bir yerde olması gerekıyor bence