Merhaba değerli hocalarım yurt dışına satışını gerçekleştirdiğim bazı platformlarda artık bağlı kalmak istemiyorum kendi web sitemi kurup kendim satış yapmak istiyorum. Etsy üzerinden birçok kitle elde etmiştim ancak Etsy üzerinden hesap satışı yasak olduğu için mağazam kapatıldı farklı platformların arayışına çıktım ancak bulamadım bu sebepten kendi e ticaret sitemi kurup kendim satış yapmayı planlıyorum. E ticaret için wordpress kullanmayı düşünüyorum. ancak yurt dışından ödeme almam için paypal gibi bazı kartların bilgileri istenmektedir ve malesef ülkemizde bulunmadığı için bir aracı platform arıyorum. Bildiğiniz yada kullanmış olduğunuz para alma konusunda aracı olan platform bilginiz varmıdır acaba ? Ve en çok kafama takılan nokta ise siteyi kurup ödeme işlemlerini ayarladıktan sonra web siteme müşteri kitlesini nasıl nereden çekebilirim ? Sizce girilecek bir iş midir ? Wordpress haricinde önerebileceğiniz başka bir şey varmıdır ? Tüm yorumlarınızı düşüncelerinizi ve değerlendirmelerinizi detaylı olarak okuyacağım.
Şimdiden bana yardımcı olmaya çalışan ve yorum atan değerli hocalarıma bir teşekkürü borç bilirim.