Evet arkadaşlar bugün yeni bir seri başlatmak istedim.
Bu serimizin amacı belli bir sermayesi ve yeteneği olan ama neye nerden başlayacağını bilmeyenler için yol haritası oluşturmak.
Veya hiçbir bilgisi olmayan ama öğrenme ve ek gelir elde etmeye hazır kişilerde serimizden yararlanabilir.
NOT: Bu serimizin devamı için etiketlenmek isteyen kişiler yoruma yazarsa sevinirim
Okuduğunuz için teşekkür ederim artık açıklamaya geçelim

Yapacağımız İş: Sistem Gereksinimlerini Açıklayan Bir Site Kurmak
Aylık Getiri: Net Bir Getirisi Olmayan Bir İştir Reklamlar İle Kazanacağımız İçin Ne Kadar Emek Verirseniz Aylık Asgari Ücret Bile Kazanabilirsiniz.
Neden Bu İş: Sürekli Yeni Programlar ve Oyunlar Çıkıyor Yani Kolay Kolay Sonu Gelecek Bir Sektör Değil.Riski Az Olması Avantajlı Yanıdır.
Nasıl Yapacağız? :
İki farklı seçeneğimiz var ya genel çapta bir teknoloji blog sitesi kurabiliriz ya da direk sistem gereksinimleriyle alakalı niş sektörde yer edinebiliriz.
Benim tavsiyem niş sektör neden derseniz, iyi bir domain seçimiyle ve iyi içeriklerle bu konuda öne çıkma olasılığınızı arttırabilirsiniz.
Şimdi anlatacağım kısım site kurma ile alakalıdır burası webmaster forumu olduğundan çoğu kişi biliyordur ama gene de bilmeyenler için anlatacağım dilerseniz geçebilirsiniz.
Öncelikle domain seçeceğiz kendimize.Google Anahtar Kelime planlayıcıdan yararlanarak aranma hacmi güzel ve başlangıç için ideal bir domain kayıt edebilirsiniz.
Sonrasında ise Hosting seçimi yapacağız eğer wordpress kullanacaksanız wordpress odaklı bir hosting seçmeniz tavsiyemdir.
WordPress ne diyecek olursanız kısaca bir içerik yönetim sistemidir kodlama vs. bilmenize gerek yok basit bir arayüzü var.Biraz çaba ile öğrenilebilir.
Tema seçimine gelecek olursak ücretli tema ile ücretsiz tema tabii ki aynı kefeye koyulamaz.Ücretsiz temada çoğu zaman birşeyler eksik kaçar ama sermayeniz yoksa sizin için nimettir Eğer Wordpress üzerinden alacaksanız uygun fiyata güzel temalar satanlar var forumda tavsiye ederim.
Ben işin temel kısmını anlattım youtube üzerinden daha detaylı bir arama yapabilirsiniz site nasıl kurulur vs.

Şimdi tekrardan işin detaylarına dönüyorum.
Sitemizi açtık herşey güllük gülistanlık şimdi ne yapacağız?
Cevabımız şu, müşteri kendi kendine keşfetmeyecek bizim sitemizi biz keşfettireceğiz.
SEO,Backlink,Optimizasyon çalışmaları ile rakiplerimizin arasından sıyrılarak üste çıkmak amacımız.
Bu arada kimse yanlış anlamasın kimsenin reklamını yapmak değil amacım.Sadece gerekli bilgiyi veriyorum.
Eğer bu konularda bilginiz varsa tabii ki kendi çalışmanızı yapabilirsiniz ama bir bilene danışmakta fayda var.
Böyle böyle yavaş yavaş yükselişe geçecek siteniz.En son reklam almaya hazır hale geldiğinde Google Ads'e başvuracaksınız.
Tabii ki yavaş yavaş kazanacaksınız başta 1 TL- 2 TL hatta 0.xx bile kazanabilirsiniz ama pes etmeyin istikrarlı olun.
İlla ki meyvesini verecektir ağacınız.
Eğer buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim
Her hafta böyle bir içerik paylaşmayı planlıyorum etiket isteyenler yorum yapmanız yeterli.
Hepinize iyi forumlar R10 Ailesi