Dostum haşlanmış tavuktan nefret ederdim tost makinesinde tavuğu ızgara tavuk gibi yapmaya başladım Çok pilav bunaltır beni lapa iken üstüne salata yapıp karıştırıyordum. Olabildiğince seveceğin şekilde yemeye çalış. Sevdiğin şeyler ile yiyeceklerini. Örnek veriyorum pilavı ketçap veyahut turşu ile. Spor salonları supplementlere yönlendirebilir seni eğer yeteri miktar protein alabiliyorsan veyahut kendinde güç görüyorsan supplement almanı önermem. Antrenmanlardan yarım saat önce kahve iç, antrenman sonrası yemekte maden suyunu eksik etme mineral dengeni de korumuş olursun yanında hafif tuza bandır parmağını diline at kaybettiğin mineral ve tuzu böyle alırsın. Duş alacağın zaman ılık duş sonrası 1 dakika soğuk duş almaya çalış vücudunda şok etkisi yaratır ve yorgunluğu alır. Antrenman sonrası açma germe hareketlerine özel göster böylelikle ertesi gün neredeyse 0 yorgunluğun olur. Ve unutma spor ile sadece kilo vermezsin ama beslenme ile verebilirsin. Sandığım üzere bir spor geçmişin yok bu yüzden beslenmene çok dikkat etmen gerekiyor. Profesyonel bir diyetisyenden yardım almanı öneririm devlet hastanesinde spor klinik bölümünden de yardım alabilirsin. Kilolarından hızlı kurtulmak için hızlı kilo vermek isteyebilirsin veyahut yukarıda birisinin pilav kilo aldırıyor gibi şeyler söylemesine bakıp yemeyebilirsin. Yeterli düzeyde karbonhidrat alman önemli. Lütfen hızlı kilo verme deri sarkması olur ve sporu da hiç bırakma ki deri sarkman hiç olmasın. Vücudun toparlanmaya başlayınca daha da çok seveceksin spor yapmayı sadece sağlık için bile değil yürüyüşün düzelip özgüvenin artacaktır. Umarım hakkında her şey güzel olur.