Payoneer üzerinden bozum yapıyorsa hiçbirşey olmaz adresini bilmiyorsanda hiçbirşey olmaz ödemeyi kim aldıgını bilmiyorsanda olmaz felan filan
Hocam o zaman öyle bir şey varsa bu konuda da bir düzenleme gelmeli ortada bir haksız rekabet var. Biz enayi miyiz o zaman kapının arkasından dolaşıp da katakulli çevirmediğimiz için.
Şikayet etmeye k...n, c..g.z , d.m.r...n gibi büyük holdinglerden başlayabilirsiniz.
3 kuruş para kazanan adamdan ne istiyorsunuz?
Hocam buyrun siz oraları şikayet edin aman başım ağrımasın diye tam isimlerini bile yazamamışsınız neden onları şikayet etmiyorsunuz diyorsunuz. Benim onlar için elimden tek gelen eleştirmek fazlası değil. Gücüm buna yetiyor. Siz kendinizde o gücü görüyorsanız buyrun siz şikayet edin. Kimse kazanmasın demiyor bizler enayi miyiz biz vergimizi ödüyorsak o veya onun gibiler de ödemeli bunu istememin veya istememizin neresi yanlış?
şikayet edeceğiniz adamın ne kadar kazandığını nerden biliyorsunuz?
Hocam uzaktan tanıdığım birisi ortak bir arkadaş vasıtasıyla arkadaş çok rahat bir şekilde bana bir şey olmaz siz verginizi verin benim işim olmaz diyor rakamı da yine bu şekilde yapılan muhabbetler sırasında öğrendim.
Hocam site adres nedir bilgi verebilirim
Özelden cevap verdim size hocam.
bulunduğunuz yerdeki vergi dairesine dilekçe yazıp bildirebilirsiniz isimli yada isimsiz olarak
Online olarak seçenekleri değerlendireyim de hocam olmadı dediğinizi uygularım.