Hocam eyvallah. Çok sağlam bilgiler yazmışsın. Çok sağlam bir eğitim olmuş. eline sağlık. Yaptığım birtakım yanlışlar varmış. Uygulayıp düzelteceğim inşallah.
Bu arada ihlallerden birini firmaya ulaşarak kaldırabildim. Diğer firmaya da ulaştım fakat geri dönüş henüz olmadı.
İşinize yaradıysa sevindim. Uyarı aldığınız ürünün ASIN'ini ve markasını yazılım kullanıyorsanız, blok listelerine ekleyin. Manuel satış yapıyorsanız mutlaka günlük olarak bir köşede not alıp kontrol edebileceğiniz bir düzen kurun.
Bazen 10 aydır sattığınız üründen uyarı gelecektir. Marka tescili yeni yapılmışta olabilir. Bazense tescilli markalar ürünün piyasada yayılması için satışlara izin verirler. Ne zaman ki ürün traja ulaşır. Uyarı çakar dağıtırlar listeyi. Bunun vb gibi çok farklı ornekler verebilirim. O yüzden %100 bir bilgi bu konuda asla ulaşamazsınız. Tüm süreç takibi sizin sorumluluğunuzdadır ki Amazon'da bunu ister."Satıcı sattığı ürünün sorumluluğunu, listelemede, sipariş öncesi ve sonrası almalıdır". Bol kazançlar satışlar dilerim. Benim söylediklerim kafanıza yatıyorsa uygulayın. Sonuçta para sizin hesap sizin.