FinansalOzgurluk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gençler günümüzde hayatı eğlence olarak görüyorlar bu şekilde bir olay olacağını düşünmemiştir keşke son ana kadar uğraştırıp son andada bir güzel babasıysa dövseydiniz ve şikayeti çekseydiniz sonrasında bir daha yapmamayı zaten başına gelenle öğrenirdi ha buradaki arkadaşları da anlıyorum ibret olsun diye iyi yapmışsınız diyor haklılarda ama çok ağır ceza almış daha kanı deli olduğundan bundan sonra tam tersine gidecektir. İbret olması açısından tabikide önemli bunun aksini söylemiyorum ama 19 yaşında da daha gelişmemiş oluyor kafaları macera gibi geliyor.
Dövmek çözüm olsa zaten en alasını yaparım. Ben parasında falan değilim. 19 yaşındaki çocuğa yalvarıyorum bak iki katını veriyim ver şu karakteri diye bana mastürbasyon yapan adam atiyor. Bizi çocukken bak polis geliyor diye korkuturlardi simardigimiz zaman. Devletten korku öğretildi.

Ama bu çocuğa bu verilmemiş. Yargıdan korkmuyordu. Nasılsa bir şey olmaz mantigindaydi. Devlet her zaman 18 yaşındadır. Bu işler şakaya eğlenceye gelmez.