Arkadaşlar
@hasancetin; şahıs hakkında bir sürü şikayet konusu var ama yönetimden hiç bir şekilde yardım yok. Konumu açıla 2 gün oldu bir tane moderatör bile uğramadı neden ?
2-3 kere konuyu report ettim ama yine ses yok. D*landırıcılığa uğrayan arkadaşlarla görüşüyoruz özelden. Bunu yönetimin tek çatı altında toplaması bu sorunda bizlere yardımcı olması gerekmiyor mu ?
Şahsın "
KURUMSAL " üyeliği şikayet konusu açılınca silindi. Bu nasıl oluyor ? Bu kadar basit mi ? Kurumsal üyelik verin bana ben herkesi tokatlayım sonra hemen silin normal devam edelim bu mudur ?
Kimse burada bedava para kazanmıyor. Ama büyük yemin ediyorum , büyük konuşuyorum o parayı yedirmeyeceğim ona. Burada herkes görecek. Konuyu o kadar büyüteceğim ki ailemin rıskını , alın terimi yedirmeyeceğim ona. Allah büyük göreceğiz hep birlikte olanları.
Çok ilginç şeyler oluyor çözemiyorum sanki normal bir olay ve her gün yaşanan bir durum gibi karşılanıyor. Bir an önce bu yönetimin bu duruma çözüm bulması gerekiyor. Burası çok fazla insan görünümlü karaktersiz kaynamaya başladı