18 Yaşındayım Boyum 1.51 kilom 43 yaş 18 okulu lise 1 de bıraktım şuanda iş arıyorum fabrikaya girmek istedim 19 istediler işkura gittim askerlik yakın dediler sana iş zor dediler ve lise diploması gerekiyor birçok yerde dediler,16 yaşındaki kuzenim aras kargoya girdi istanbulda ben iş bulamıyorum ne yapabilirim bir fikriniz varmı ? bu arada tekirdağ kapaklıdayım
Açıktan liseyi almaya başla. Çok yakında ilk sınavlar var hem de online 50 tl falan galiba harcı. (Bir yerde sohbetini duydum hatalar olabilir araştırmalısın.)
Lise diplomanı alırsın kafan rahatlar. Ağır mali yükümlülüğü yok. İş konsun da çok fazla fikir sunamam. O tamamen şahsi düşüncen ve küçük yer sanırım kendi akrabalarına falan danışarak bulabilirsin.