Çünkü TV'lerde aslı astarı olmayan haberleri yapamazsınız sosyal medyada da artık bunun önüne geçilmesi lazım.
Her olayda suriyeliye afgana iftira atıp sonra gerçeği ortaya çıkınca özür bile dilemeyen insanlarla dolu. Sanki bizim milletimiz dört dörtlük hiç hırsızı tecavüzcüsü yok.
Özgecan arslan'ı suriyeli afgan mı katletti? hayır. Ama ne hikmetse ülkede ne olsa suriyeliye afgana yıkma çabası var.
Siz bi açın akşam haberleri bakalım 1 tane güzel haber görecek misiniz yada gördüklerinizden kaç tanesi yabancı uyruklu haberi

Ama TV'de kesinlik olmak zorunda aksi olduğu zaman davalık olup trilyon tazminat ödüyorlar sosyal medyada böyle bi şey olmadığından salla geç çak geç istediğine mantığı vardı
eski mesajlarımda sık sık görebilirsiniz,bu tür konularda sürekli belirtiyorum bunu.ülkemizde malasef yalan yanlış haber yayma sorunu var.buna kesinlikle katılıyorum.benim bahsettigim haberlerde ortada şahitler,video kayıtları filan var.yani yalan haber degil,ki daha sonra o kişilerin suriyeli oldugu ve daha sonra sınırdışı edildigi filanda açıklanıyor resmi kaynaklardan.ama bu haberler yinede tvlerde yayınlanamıyor + sosyal medyada haberleri yapılmasa kimsenin ruhu duymuyor.ben adil şekilde hepsinin haberinin yapılmasından yanayım.bizimkiler bi halt yiyorsa,kimlikleri belliyse onlarında haberi yapılsın.işine gelen haberi yayınlayıp,işine gelmeyeni saklamasınlar.herkes,düzgünce işini yapabilsin.bu adamların görevi halkı bilgilendirmek degil mi?taraf tutmadan,ne olay varsa anlatsınlar abi çok şey mi istiyorum?
not : yine sürekli dile getirdigim bişeyide tekrarlamak isterim,ben parti tutan birisi degilim.sadece,adil/gerçek bi şekilde haberlere herkesin erişebilmesini istiyorum.haberlerin kimle,hangi partiyle filan ilgili oldugu umrumda degil.