kSalih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demek ülkede biraz da olsa hukuk varmış bunu öğrendim,
ek olarak kızınızın ağlaması kısmını gerçekten görmediğim için bilemem ama sizde biraz aşırıya kaçmış gibisiniz bana kalırsa arabulucu ile para olarak istediğiniz parayı isteyin 5 bin 10 bin karşı taraf muhtemelen ödeyecektir ama 75 TL için genç bir çocuğun muhtemelen hayatını kararttınız ve ne için sadece 1 oyun için, o çocuk bir gün olurda aklına kötü bir gününde intihar eder ise umarım cebinize 3400 TL girdiği için mutlu olursunuz ve rahat uyursunuz.

NOT: Burada suçlu arkadaşı savunmuyorum kim olduğunu da bilmiyorum ama, sizin bu karşı tarafın genç olduğunu düşünerek en azından sadece para isteyip şikayetinizden vazgeçmenizi beklerdim gerçekten
YAZIK
Kesinlikle katılıyorum. Uyarı amaçlı bu aşamaya gelmek bile yeterdi 75tl için bir ömrü heba etmeye değmezdi.
PFC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi hayatının bedelini kendisi belirlemiş hocam sonuçlarına katlanmak zorunda.
Yaptıgını savunmuyorum elbette ama cezası hayatınını mahvetmeye mâl olmamalıydı. Aynısını ailenizden birinin ya da çocugunuzun başına gelse yinede bu şekilde düşünürmüydünüz?