Selamlar.
Lütfen konuyu okuyup hemen hızlı bir şekilde özel mesaj ile ulaşmayınız.
Aradığımız nitelikler:
Wordpress'e çok yüksek seviyede hakim olması. Tema ve eklentiler konusunda tecrübeli olması şarttır.
Temel web tasarım kodlaması bilmesini isteriz ki sunucuya tema atıp eklenti kurmayı basic şekilde ekibimizde bilen kişiler var.
Php, html, css ve datebase konularında cevval birisi olmasını isteriz.
Genel yapacağı işlerin cogu wordpress üzerine olacaktır. Konsepti söyleyeceğiz temayı alıp vereceğiz locelde kurup güzel bir şekilde bize dosya halinde iletecek kurulumunu biz yapacağız. Bizimle çalışacak arkadaşın kurulan temanın demo içerikleri düzenlemekten erinmemesi gerek. Kısacası biz hem web tasarımcı hemde içerik oluşturucu arıyoruz. Bazen örnek site gösteririz bazen ise içerikleri yapacak bir içerik oluşturucu ile çalışırız onu iş gösterecek. Sürekli ulaşabilceğimiz birisi olmasını isteriz, en azından akşam 20:00'a kadar. Verdiği tarihte işi teslim etmesini istemek en doğal hakkımız, bu konu kırmızı çizgimizdir.
Ödeme konusunda ise: parça başı çalışacağız, tek fiyat modelli, r10 profilim ve geçmişim ortada kimseyi şimidye mağdur etmedim ama çok mağdur edildim, şikayet konusu açmayarak belkide hata ettim ki bu hatalar 50'de ve 150k paradan fazladır. Kısacası sizden ricam bu şartlarda ben yaparım ve disiğlinli bir şekilde yol alırız bana her zaman iş ile ilgili ulaşırsınız diyorsan gel beraber çalışalım. İşin zorluğu yok deyip işi küçültmek haddime değil ama wordprees kurup tema atıp düzenleme yapmayı yaklaşık 2011den beri yapıyorum şuan ise buna ayıracak vaktim yok ama bu konuda işim çok.

Not: elimde şu an 10dan fazla iş var.