gurcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selamlar kurdum denedim,
hiç yavaş değil , tık diye açılıyor öyle arkada çalışan bir sürü şey olmadığından html gibi şıp diye açıldı.
gördüklerimi söyliyeyim.
1- Logo eklenebilmeli yazı kısmı çok basit
2- Ana sayfa slider alanı wordpress şablonlardaki gibi soldan sağa tam sayfa resim ve 2-3 tane resmin değişimi ile olursa daha güzel olur.
Üstüne istenen yazı burdaki gibi kalabilir.
3- Hakkımızda görseli değişmiyor.
4- Hizmetlerimize 5. yazı ekledim şekli bozuldu, alta kaydı,
5- Galeriye 2 resiim ekledim onlarda farklı yerlerde göründü.
6- referanslar resimlere gelince aydınlanması güzel üstüne tıklayınca link verilebilir.
demo: kadikoytemizlik.com.tr
demo yazınca bakayım dedim şifre değişiyormu diye , admin şifre değişmiyor
Öncelikle teşekkür ederim
1- logo kısmı text olarak temada böyleydi ve bende orjinalliğini korumak adına text olarak değişiklik sağladım.
2- slider alanında ki görselde aynı şekilde tasarımsal olarak böyle olduğu için tek görsel olarak bıraktım
3- hakkımızda kısmı görseli png olarak değişir eğer jpeg denediyseniz bu değişim sağlanmaz
4- hizmetlerimiz kısmında yazı uzunluğuna göre card boyutu küçülür veya büyür
5- galeriye eklediğiniz tüm resimler belirlediğiniz ölçüde olursa eğer görsel bozukluk yaratmaz örnek ( 500x500)
6- referans kısmını kodlarken aklıma gelmedi hiç link verme tafsiye için teşekkürler
7- Admin şifrenizi kontrol ettim demo olarak verdiğim şifreyle giriş yapamadım dilersen değişim sağlanmış belki de veritabanından yaptınız bilemiyorum

ama ben birden fazla test ettim her hangi bir sorun yaşamadım bu söylediklerinizin uğrunda dilerseniz özelden ulaşın ve bana admin bilgilerinizi verin bir kaç veri ekleme işini ben yapayım veya dilerseniz anydesk açın ve beraber bakalım