Gözüm en güzel backlink, kaliteli haber sitelerinden sitenin ürünleriyle alakalı ve işinle alakalı olan tanıtım yazısıyla sitene belirli aranan kelimelerle, örneğin: "sporcu gıdası, protein tozu" gibi aranan kelimelerle sitenizde onunla alakalı olan kategorilere yada kullanışlı olan sayfalara yönlendirme vermektir.
Örnek vermek gerekirse,
Atıyorum A a haber sitesinden tanıtım alacak olalım.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Başlık;
Sportcu Ürünlerinde Görülmemiş Fiyatlar ve Kaliteli Doğal Ürünler!
İçerik;
Sporcuların yaptığı vücut geliştirme sporunda kullandıkları takviye ürünlerinin kalitesi bir o kadar da sporcunun vücut gelişimi için önem arz etmektedir. Sporcular olarak kaliteli
protein tozu satışlarını yapmakta olan
xx.com sitesi üzerinden alacağınız kaliteli ürünler ile sağlığınızı riske atmayın.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yukarıdaki içerikte protein tozu ve xx.com site adresi yerinden sitenize örnek bağlantı çıktım. Bu çıkılan bağlantıya backlink denir. Ne kadar kaliteli siteden link satın alırsanız o kadar sitenizin otoriterliği artar. Dünya sıralamalarından kıyaslayacak en kaliteli haber sitelerinden backlink satın alırsan siten uçar.. Kısaca bu backlinklerin anlamı o sitenin senin sitene referans olması ve güvendiğini söylemesi gibi bir anlama gelmektedir.