anlamayacak bir durum yok, iktidar değişirse sorunlar yüksek ihtimal çözülür, tayyip kalırsa her şey daha berbat olur.
sorunun tayyip olmadığını anlamadınız mı hala? sorun tek adam rejimi, sorun ekonomik değil. sorun herşeye tek adamın bakması, tüm yetkinin bir kişide olması. evet oyu kullanmayın dedik o kadar. şimdi sorun ekonomik gibi yansıtıyorlar. sorun tek adam rejimi, adaletin olmayışı ve bunların getirdiği güvensizlik ortamı. adaletin olmadığı yere kim parasını getirir. ülkemizi faiz lobisine esir düşürdüler. %1 ifaiz ile borç veren imf veren varken %20 faiz ile borç veren londra tefecilerine ülke teslim edildi. 128milyar dolar talan edildi. hiç damat biri bakan yapılır mı? bu nasıl bir anlayış. bunu savunan kamiller var hala.
yine kendi çabalarıyla bir şeyler zırvalamış

bu arkadaş daha önce de böyle yazmıştı, ahlak şeref cevabı verildi sesini dahi açmadı. sürekli yalan söylüyor. sanırım şerefini, namusu ahlakını bu güzel yalanlarıyla süslüyor. sen süslemeye devam et, ben her yalanında beddua ederim sana.
Rejim var he rejim. Gözünü seveyim sizin söyledikleriniz hep doğru, siz bilirsiniz, en iyisini siz bilirsiniz, hep iyisiniz siz söylersiniz...
Neyse izmir, kadıköy belediyelerinde hep tek adam var hiç sesiniz de çıkmadı malum izmirlisiniz. Hizmet olduğunu iddia ettiklerinizin hiçbirini kimse görmüyor. Geçen gittim otopark mafyası her tarafı sarmış durumda. bi giriyorsun 2 saat, abi şurdan birşey alıp çıkacağım geç kalırsam al 2 saat olmaz ver 75 lira
alt yapı konusunda da izmir yıllardır sorunlarını gösteriyor.
Siz kendinize bir dünya kurmuşsunuz, yazdıklarımı bile okumadan o kendi dünyanızdan ve taktığınız gözlükten bir yorum yapıyorsunuz, yazı yazmak için yazmışsınız. madem rahatsız oluyorsunuz cevap vermezsiniz. O dediğiniz tek adamı bu halk seçti. Halk anayasa değişikliği yaptı, halk seçti. Cumhuriyet'in ne demek olduğunu size öğretecek değilim.
Size kendi dünyanızda mutluluklar dilerim. rica ediyorum gereksiz muhabbet yapacaksanız alıntılamayın.