Merhabalar,

Kilo vermek ve sağlıklı beslenmek bir çok insanın zor süreçlerden değişik diyetler deneyerek sonunda başarısız oluyor maalesef.
Bende yıllarca spor salonlarına gittik değişik diyetler beslenmeler, farklı şekilde denemeler yaptım ama biraz hüsran ile karşılaştım, ama sonunda doğru yolu buldum ve sizinle paylaşmak istedim..

Bir süredir üstünde uğraşmış olduğum E-Book'um tüm beklediğim bütün platformalarda yayınlanmaya başlamıştır.
Öncelikle bir hayırlı olsun alırım herkesten

Kitabın içeriği ise yıllardır doğru bildiğim naçizane yanlışları biraz da olsa araştırmalarım, kendi deneyimlerim ve bilgi edinmem sayesinde 3 ay gibi bir sürede 18 kilo vermiş bulunuyorum. (107 kilodan 89 kiloya düştüm)
Bununla birlikte Tansiyon hastalığından dolayı sürekli hastane süreçlerimdeki kan değerlerimin neredeyse hepsi kırmızı değerlerden normallere dönmüş durumda..
Ben Doktor veya Diyetisyen değilim bu konuda profesyonel bir insan değilim sadece kendi deneyimlerim ve çevremdeki eşim başta olmak üzere diğer insanlarda da faydası olmuş bir konu ile alakalı e-book yazma isteğim oldu.
Hem Türkçe hem de yurt dışı için İngilizce olarak totalde 43 sayfalık bu kitabımı dilim döndüğü kadar, herkesin anlayacağı şekilde açıklamaya çalıştım.

Kitabımın linkleri aşağıdadır, destek vermek ve bilgi edinmek isteyen olursa alabilir, mecburi değildir sadece böyle durumlarda insanlar ile paylaşmayı seviyorum.
R10 Ailesi olarak da sizlerle paylaşmak istedim

İlerleyen zamanlar da Bilişim Teknolojileri kapsamında bilgim dahilinde bir şeyler yapmaya çalışacağım inşallah..
Lütfen hayattan vazgeçmeyin, bir şeyler üretmeye çalışın, yazmayı deneyin, bilgi edinmeyi deneyin, sahip olduğunuz şeyler ve bilgilerinizi hiçe saymayın!
Herkes kendini sevmeli ve kendine güvenmeli, "Sen yaparsın" bunu unutmayın!

Okuyacak olan herkese şimdiden teşekkürler..

Kitabın İsmi
Senin Gözünden Ben - Sağlıklı Yaşam
Through Your Eyes Me - Healthy Life

Kitap Linkleri
Google Play - TR
Google Play - EN

Kobo - TR
Kobo - EN

Amazon - EN

Platform ve Dil seçeceğine göre almak isteyen olduğunda fiyatlarda farklılıklar gösterebilir..