Konu dışı ama şu jetpack eklentisi siteyi çok kötü yavaşlatıyor, litespeed falan ayarları doğru yapılınca değerler çok iyi artıyor zaten. Bir de sunucuya geçmeden önce işi bilenlerden bir hızlandırma çalışması mı alsanız? Çok önceden bir iş devralmıştım, 5 tane siteleri vardı şirketin natrodan 2 hosting paketi alıp birine 3 siteyi, diğerine 2 siteyi koymuşlar. Çalıştıkları ajans işi bilmediği için natro hostingleri çok kötü bu siteler bu yüzden yavaş diye sunucuya geçirmişler siteleri ama siteler yine berbat yavaşlıktaydı Çünkü wordpress'te kullanılmayan gereksiz eklentiler, demo içerikler, veritabanında silinmiş eklenti kalıntıları biriktikçe çok çok yavaşlıyor sistem. Sunucuya da alsanız fayda etmiyor. Ben natrodan bir hosting paketi aldım, 5 siteyi de optimize edip içerisine koydum. Siteler o kadar stabil ve hızlı ki gtmetrix falan 98/100 arasında sonuç veriyor. Devir aldığımda 40/55 civarı bir şeydi. İşin özü önce bir sistem kontrol edilmeli, sunucu en son ihtimal. Tavsiye edeceğim firma ise, kendim kullandığım için alastry olacak. temel hosting paketlerine bile 15 tane site kuruyorsun yine de sorun çıkarmıyor.