anlamayacak bir durum yok, iktidar değişirse sorunlar yüksek ihtimal çözülür, tayyip kalırsa her şey daha berbat olur.

sorunun tayyip olmadığını anlamadınız mı hala? sorun tek adam rejimi, sorun ekonomik değil. sorun herşeye tek adamın bakması, tüm yetkinin bir kişide olması. evet oyu kullanmayın dedik o kadar. şimdi sorun ekonomik gibi yansıtıyorlar. sorun tek adam rejimi, adaletin olmayışı ve bunların getirdiği güvensizlik ortamı. adaletin olmadığı yere kim parasını getirir. ülkemizi faiz lobisine esir düşürdüler. %1 ifaiz ile borç veren imf veren varken %20 faiz ile borç veren londra tefecilerine ülke teslim edildi. 128milyar dolar talan edildi. hiç damat biri bakan yapılır mı? bu nasıl bir anlayış. bunu savunan kamiller var hala.

Alıntı
Seçimle birşey olacağı yok. İstanbul seçimlerini chp kazanırsa neler olacak vaadlerini sıraladılar hiçbiri olmadı. kreşler 1-2 tane açıldı, suriyeliler gönderilmedi, alt yapı sorunu çözülmedi, ağaçlar kesildi kimse gık demedi... Ekonomik olarak ispark 200 milyon tl dolandırıldı (zararı o kadar diğeri belli değil). eski yerleri yeni açtık diye reklam edildi...

vs vs vs. mevcut iktidarın yaptıklarını ve yapmadıklarını da saysak sayfalara sığmaz sadece sonrakinin de birşey yapmayacağının özetini yazdım. Kendi derdimize düşmekten başka şansımız yok.

Koalisyon (adına 6 lı 7 li masa artık neyse deyin) geldikten sonra imf'den borç alacağım diyor başka bir vaadi yok. fabrika açmayacak, üretim yapmayacaksa zaten bir işe de yaramaz.

Amerika krizde, ingiltere sözde krizde, Almanya bitmek üzere, Fransa herkese sataşıyor yakında ipini çekerler, Rusya ve Çin büyüyor ve Türkiye bu iki devlet arasında 3. devlet olma yolunda ilerliyor.

Ekonomik olarak herkes zor durumda "HERKES" yani dünya devletleri arasında yerimizi aldıysak bunun sebebi Erdoğan bunu kimse inkar edemez. iç ekonominin sebebi de Erdoğan bunu da kimse inkar edemez. Kantarın ne tarafı ağır basıyor ona bakmak gerek bence.
yine kendi çabalarıyla bir şeyler zırvalamış bu arkadaş daha önce de böyle yazmıştı, ahlak şeref cevabı verildi sesini dahi açmadı. sürekli yalan söylüyor. sanırım şerefini, namusu ahlakını bu güzel yalanlarıyla süslüyor. sen süslemeye devam et, ben her yalanında beddua ederim sana.