Merhaba;
Öncelikle geçmiş olsun. Bir yakınımda da aynı rahatsızlık vardı. Uzun yıllardır göz kuruluğu yaşıyormuş. Gözün kuruması gözde aşınmaya neden olmuş. Ciddi görme kaybı oluşturmuş. Benden yardım istediler. Sürekli göz doktorlarına gitmişler, teşhis koyan olmamış. Damla yazıp göndermişler.
Benden yardım isteyince önce kuruluğun temel nedeni üzerine bir araştırma yaptım. Romatoloji hastalığının göz kuruluğuna neden olduğunu öğrendim. Hastayı bir romotaloğa götürdüm. Yapılan tahliller sonucu iltihaplı romatizma teşhisi konuldu. Tedavi sonucunda kuruluk kayboldu. Fakat gözdeki hasar kalıcı hale gelmiş. Şimdi onu düzeltmeye çalışıyoruz.
Sözün özü önce bir romatoloğa gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. Göz doktorundan önce kuruluğa neden olan rahatsızlığı bulmanız gerekir.
Geçmiş olsun.
Merhaba, çok geçmiş olsun hocam yakınınıza. O kadar çok doktora gittim sadece bir tanesi sizin dediğinizi söyledi. Romatizma olabilir romatolojiye git dedi ve ankara şehir hastanesinde doktora ısrarla beni oraya sevk ettirin dememe rağmen göndermedi. Bu dediğinizide mutlaka yapacağım. Özelden hastane bilgisi için pm atıyorum hocam çok teşekkür ederim.