ibrahimsavrum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar arkadaşlar, ben bir yazılım yaptım. Dün itibari ile şirketi açtım bugun ise mali müşavirle görüştüm. Daha önce deneyimi olan veya fikri olan kişierden yardım bekliyorum.

Şimdi yaptığım yazılım trendyol tarzı satıcılar üye olup ürünlerini satabilecek. Fakat hem ikinci el hem de sıfır olarak ürün ekleyip satabilecekler. Sahibindenin GET Tarzı olarak düşenebilirsiniz. Ben arada sadece komisyon alıcam satıcı ile alıcıyı buluşturduğum için.

Şimdi sorun şu ki: Mali müşvari dedi ki ikinci ele satan kişi fatura kesemeyecek sen fatura keseceksin onun yerine, ama ürün ikinci el ben buna nasıl fatura kesmem gerekiyor. Ve İziyco ile anlaşıp sanal postan ödeme alacağım.

Bu Konuda Bilgi deneyimi olan var mı ?
ne gider pusulası ne evrakı arkadaşım ya, adam komisyon alacağım diyor. Siz kendi kullanıcı sözleşmenizde işlemlerden belirtilen tutarlarda komisyonumu alırım şeklinde biz sözleşme hazırlatın. Buna göre komisyon faturasını satıcının kimlik bilgilerine kesin. Ve lütfen bu tür projelerde bu işlerle ilgilenen mali müşavirlerden bilgi alın.