Selamlar gece gece uzun zamandır aklıma takılan bir soruyu sormak istedim
Gün içinde konuştuğum insanların sesleri hiçbirşey düşünmüyorken aklıma geliyor konuşmalardan kesitleri aynı onların sesleri gibi kafamın içinde duyabiliyorum
Sizde de oluyormu genelde çok sık konuştuğum insanların konuşmalardan kesit halinde geliyor istediğim zaman duymayabiliyorum ama ara ara kafamın içinde spawn oluyorlar aynısını yaşayan varmı ?
Vesvese. Dinlemeyi bırak yoksa takıntı haline getirir. Sen kendi aklınla konuştuğunu zannedersin ama o sana pislik akıtan bir vesvecidir. İnsanlarla olan iletişiminini bozar. En ufak şeyleri kafanda büyütür. Kin, nefret duydurur. İnsanlara kin beslemeni sağlar. Düşünce yetini bozmaya çalışır. Aklına bir ton sorular gelmeye başlar, seni sürekli gereksiz düşüncelere daldırır. Bunun çözümü, bu varlığı dinlememektir. her insanda olur, doğuştan gelir bir çokları farkında bile değil bu kadar düşüncenin, bilginin kendi aklından çıktığını sanıyor.

Her zaman abdestli ol, kuruntuya kapılma. Uyku saatlerini düzenle. İstimnayı bırak. Boş durma, mutlaka bir işle meşgul ol. Dinleme, konuşan olursa zikir çek kesilir. Ben böyle aştım. Ha bir de herkesin bir gün öleceğini unutma çünkü o yaptıkları kibirler, hasetler, burun kıvırmaları kendileri gibi aciz vücutlarıyla toprak olacak. Kuru gürültü hepsi. Selametle..