Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hee o zaman şöyle söyleyeyim.

Satılmayan topraklar ve evler yeni gelen ruslar, ukraynalılar, suriyeliler, araplar ve diğer yol geçen hanı mültecilerine satılarak genel olarak ekonomik sıkıntı yaşayan Türk milletinin kirasına %300 üzeri gelen zamlar yıl içinde %700 %800'leri zorlayabilir. Halkımız daha da fakirleşecek. Markete gittim dün carfurda domatesin kilosunu 50 liradan satıyorlar ve yaz ayı. Yani bu gelecek olan krizi gayet güzel açıklıyor. Doğalgaz'ı ödemesi ile alakalı mevcut hükumet sanırım bizden aldığı %10000000 zamlı doğalgaz ödemelerini başka ihtiyaçları için kullandığı için (artık kime kutu kutu pense yapıp dağıtıyorsa) ödemeyle alakalı vade istemişti. Araç fiyatları geçen yıldan bu yıla %300 %400 civarına sadece bir yılda ulaştı ve gelecek 5 yılda daha beter olacağını düşünüyorum. Yerli çıkacak olan Togg arabası hiç bir argeye dayanmadığı ve bütün parçaları ithal olduğu için diğer araçlara tahminin %1000 civarı kimse alamasın diye zam gelirse ve üstüne yakıta bi %200 %300 zam gelirse (herşeye geliyor onada gelir) haliyle insanlar dışarıdan toplama yerli araba (görünmez togg) aracına talep göstereceği için ona yönelecek. ve zamlar %300 değilde biz alamayalım diye belki %1000 olacak ve sadece bu ülkede yabancılar ve çok zenginler (yada sistemin zengin ettikleri) bu araçlara binebilecek. Daha sonra eğer yürürde bu bütün parçaları dışarıdan gelen yerli ve milli olmayan elektrikli aracımızın eline düşersek. tahminim araçlara giden elektriğe ayrı bir zam daha yapacaklar. Öğrenciler aldığı burs paralarıyla 1 hafta yemek yiyemiyor ekonomik krizden dolayı. Ev kiraları desen fırsatçı dayılar sağolsun öğrenciler 10 ar 10 ar ev tutmaya çalışıyor. Ailelerin durumu perişan zaten. Zaten eğitim sistemi bom b*oktu üstüne birde bu krizler gelince kimse çocuğunu okutamaz olacak. Tabi bu a partisinin işine gelecek çünkü seviyor böyle dinden kitaptan prim yapmayı. Cahil bir millet yetiştirecek daha mevcut hukumetin son yıllarında yaptığı gibi.. Kaliteli insanlar eskiden vardı. 20 yıl öncesinde fakir insanın bile gururu, şerefi, onuru vardı ama şimdi hiç bir şey bırakmadılar. Ayrıca eski konuşulan Türkçeyle şuan ki konuşulan Türkçeyi karşılaştırırsan her şey ortada. Yeterli değilse biraz daha yazarım
Öyle bi yazmışsınki bu ülkeden gidesim geldi harbi sen neden duruyorsun bu ülkede merak ettim. bu ülke için ürettiğin yaptığın tek bir şeyi yazarmısın başka birşey yazma sadece ürettiğin tek birşeyi yaz yerli olsun ama.