Davraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fikri mülkiyet konusu Amazon'da detaylandırılması gereken bir konudur. Ayrıca Appeal gönderilmesi o uyarının kalkacağı anlamına gelmez. Account Health bölümündeki tüm uyarı başlıkları için ayrı bir değerlendirme vardır.Haliyle bazen size işaretlettirdiği bir kaç kutucuk ile tamamen de kalkabilir (Suspected Intellectual Property Violations - Şüpheli Fikri Mülkiyet İhlalleri ). Kalkmayan uyarılar ise 180 gün sonra otomatik olarak silinir (Received Intellectual Property Complaints - Alınan Fikri Mülkiyet İhlalleri ). Dediğim gibi çok detaylı konular. Tavsiyem, yüklediğiniz ürünleri iyi incemenizdir. Account Health bölümü Amazon'un can damarıdır. Buybox vb bir çok mağaza rotastyonuna satışlarda doğrudan etkisi vardır.

NOT: Fikri Mülkiyet ihlallerini kaldırmak için uyarı gönderen marka ile iletişime geçerek şikayetlerini geri çekme yoluna gidebilirsiniz. Markalar, kendi ürününü satan ya da listeleyen satıcıları Amazon'a bildirdikleri için bu uyarılar gelmektedir. Satmanız gerekmez. Ürünü envanterinizde listelemiş olmanız bile uyarı için yeterli olabilir. Haliyle onlar ile iletişime geçtiğinizde Mağaza numaranız üzerinden şikayetlerini geri alabilirler. ( Ben bu şekilde defalarca ihlal kaldırdım)
Yorumunuz için teşekkürler. Detaylı ve açıklayıcı bir paylaşım olmuş. Oldukça faydalı bilgiler...
Şikayet eden firmaya yazı yazdım ama cevap gelmedi. Direk seller hesabından o firmaya nasıl yazı yazabilirim onu bilmiyorum. Yada başka nasıl ulaşabilirim?
2. ihlal geldi farklı firma üzerinden. O firmaya da yazdım. En azından doğru yoldaymışım. Ama ben henüz sonuç alamadım.