Sabrın sonu selamettir, sabredin. Bu arada bir süre vermeyin kendinize. Sonuçta her ay gidip kan verip duruma bağlı olarak doktor dozu arttırabilir, azaltaiblir ya da ilacı kesin de diyebilir. Bununla birlikte 6 ay diyorsa 6 ay kullanın, 7 ay diyorsa 7 ay. Çünkü karaciğeri yoruyor bu ilaçlar, baya baya yoruyor yani. Bünyeye bağlı olarak doktor karaciğer için olumsuz bir durum görürse dediğim gibi ilacı bile kesebilir. Ama düşük bir ihtimal. Bu durumda bol bol sıvı tüketmeniz, dengeli beslenme ve düzenli uyku uyumanız gerekmekte.
Düzenleme: İlaç sadece yüzünüzde sivilce çıkarmaz, kızarıklık yapmaz. Vücutta her yerden çıkabilir. Benim kullandığım zamanlarda sırtımda da çok sivilce çıkıyordu örnek olarak. Kendimden örnek veriyorum ki bu süreçlerin normal olduğunu daha iyi anlayın diye.
ilaç bitene kadar psikolojim kalır inşallah sırtımdaki siviceleri kuruttu sinirden psikolojim bozuldu konu açmak istedim gecici bir çözüm bulurum diye belki insanların tuhaf tuhaf bakmasından bıktım gerçekten, yüzüme bakan birinin ilaç kullandığımı hemen anlıyor genelde,
Bu kadar düşmekten korkuyorum