normalde süreç avrupa'da şöyle işler:
müşteriye bakın, onu şımartın. sadakat programına dahil olsun ve sürekli sizden alışveriş yapsın
Türkiye'de şöyle işledi (amazon):
müşteriye bakın, onu şımartın. sadakat programına dahil olsun ve sürekli sizden alışveriş yapsın

sonuç olarak avrupada sürdürülebilir bir model olarak devam ediyor. Ama türkiye'de sürdürülebilir değil. çünkü bizde istismar, yağma ve bedavacılık hakim.
ben eticaret danışmanlığı veren bir ajansa sahibim onlarca müşterimiz var. hep sadakat programı senaryolarında beklenenin altında dönüş aldık. istismar yüzünden hep kampanyalar değişti.

bunu yapan da sensin, benim, onlar. tamam sen yapmıyorsun, ben de yapmıyorum da, yapan yapıyor işte.

geçen iade kargolarını artık müşteri ödeyecek diye haber çıktı. twitter'da söven sövene. neymiş ben neden kargo ödüyorummuş. 5 tane sipariş verip birini alırsa (o da alırsa) alıyor gerisini iade ediyor. bir de her birini ayrı ayrı sipariş vermişse 4 tane kargo ödüyorsun. neden satıcı ödesin bunu? yıllardır satıcı ödüyordu. kısa süre pazaryeri ödedi. baktı olmuyor yasaya müdahale ettiler sanırım.

bu ülkenin insanı ile alakalı. forumda da var bu insanlar. her yerdeler. çok az insan böyle şeyleri istismar etmeden kullanır. sonra da bu sistem patlayınca ilk ağlayan onlar olur.

öpen yaranıyor diye bir söz var. sansürlü. çok da doğrudur.
1. sınıf ürünü ucuza satın *********** mısınız derler almazlar.
1. sınıf ürünü hakkı ile satın bu neden pahalı derler almazlar.
5. sınıf ürünü pahalıya satın peşinde koşarlar.

Türkiye'de alıcı gerçekten eğitilmeli. Eticaret yapıyorum diyen herkes de sokakta yürürken öğrenmiş bu işi gibi. Yani alıcı satıcı demeden bu ülkedeki insanları temel eğitimden geçirmek şart.