Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bahsettiğiniz ilacın Roaccutane muadili olduğunu görüyorum. Kızarık olması normal bence. Kusma yapıyor olması lazım.
Bu tarz ilaçlar önce çıkarabildiği kadar sivilce çıkarır ardından keser. Sivilce, akne, akne skarlarını karaciğerden kesen bir ilaç ve bununla birlikte eğer cildinize, karaciğerinize bağlı olarak 6 ay gibi bir süre verdiyse bu süreç uzayabilir de. Bol bol su içmeniz ve mümkün olmadıkça güneşe çıkmamanız gerekiyor. Dudağınız kuruyorsa dudak nemlendirici kullanabilirsiniz.
Ben bundan 5 sene önce 6 ay roaccutane kullandım, son kontrole gittiğimde doktor 2 ay daha kullanmamı istedi. Ben de daha fazla tahammül edemem dedim ve bıraktım, keşke bırakmasaydım. Şu an hala gözenek gözenek akne skarları dolu. Kendimce internetten bulduğum şeyleri sürüyorum yüzüme ama fayda etmiyor.
Eğer bu şekilde değilse bile kendi başıma gelen bir olayı anlattım size. Bahsettiğiniz ilaç roaccutane muadili ve kullanmayı bırakmayın. Ciltte aşırı kuruluk, dudakta çatlama ve ani olarak gelen sinir gibi başlıca yan etkileri var. Ona göre kendinizi hazırlayın.