https://www.noip.com/ ile yapilabilir sanirim

Bunu pc kuruyorsunuz ve size bir adres veriyor. Adresi siz seciyorsunuz yani. Seneler once kullaniyordum.
kahan234.no-ip.com bu adresi nereden yazarsaniz yazin bu program pcde calistirdigi takdirde size o anki ipyi verir.
Dolayisiyla kahan234.no-ip.com:80 yazarak modemin portu aciksa direk o modeme baglanabilirisiniz. Modeme bir port verirsiniz 6756 gibi. Disardan baglantiya izin verirsiniz.
kahan234.no-ip.com:6756 yazinca nereden yazarsaniz yazin o modeme baglanirsiniz.
Ben bunu farkli isler icin kullaniyordum ana modeme kesinlikle baglanir ancak 2ci bir cihaz varsada port verilip ona baglanmasi saglanabilir yazdigim uzere yukaridaki gibi baglanmasi gerekir yani. Cunku o 192 help alt ipler oluyor denemenizi oneririm. Senelerdir bu siteye ugramadim belki ayarlarda suda vardir alt ip aglari denemek bakmak lazim ama bu site isinizi gorecektir biraz karistirirsaniz fazla zamanim yok su an bakamiyorum.
Yoksta statik ip almaniz lazim ama no ip ile modem istedigi kadar acilsin kapansin ip degisin size ana ip veriyor. O yuzden statik ip almadanda bu islemler no ip ile yapilabilir
teşekkür ederim, bu ve benzeri programları kullandım, benim tüm hedefim arada pc yi kaldırıp sadece modem ve cihaz kalması.