Etmeyin hocam. Açıkçası 2 gün önce böyle bir konu açma fikrim vardı açacaktım vazgeçtim. Buradan çocukken tanıştığım, çok samimi olduğum ve arkadaş sandığım birinden bir ihanete uğramıştım. Çok üzüldüm ama neyse dedim geçiştirdim.
Bundan önce de çok darbe yemiştim ama bugün tekrar yardım edilmeyeceğini anladım.
Bu forumdan çok insana yardım ettim. İsimlerini yazmak istemiyorum. Bir abimiz vardı yaş olarak da çok büyük. Başka bir forumda dert yanmıştı ve tanıştık. İşleri kötü gidiyordu. Ek getiri olur diye buraya getirdim, davetiye verdim. Çok güzel paralar kazandı gördüm. Allah daha da çok versin. Ama benimle ticarete girmeye çalıştığında ölücülüğün kralını yapmıştı her seferinde. Allah çarşını pazar etsin dedim en son.
Birini daha öğrenciyken tanıdım. İş verdim düzenli olarak para kazansın diye. Durumundan da bahsedince, kendime rakip çıkaracağımı bile bile akıl verdim al bu işe gir bu iş böyle yürüyor diye. Girdi de o da çok kazandı gördüğüm kadarıyla. Allah fazlasıyla versin kimsenin parasında gözümüz yok. Forumda da yetki alınca bir baktım ki üslubunda değişiklik bana karşı üstten konuşmalar falan yapıyor. Anladım ki kimseye el uzatmaya gelmiyor.
Çok insana karşılıksız para da verdim. 5 bile verse yaptıramayacağı kaliteli işi 2 e yaptığım da oldu. İş için aracı oldum gittikleri yerde mahcup edenler de oldu. Oldu da oldu.
Sanal alem g.t alem diye boşa dememişler. Çok güzel dostluklarım da var ama onlar muhabbette kalmalı. İşin içine ticaret vs. girince insanlar biraz para görünce şımarıyor.