merhabalar A Kalite bulut hesap satışımız başlamıştır.

Fiyatlandırma:

Azure free trial veya payasgo : 350Tl

*Dandik azure hesaplarında kota talep ettiğinizde hesap incelenir ve 2-3 saat içinde askıya alınır. benden aldığınız hesaplarda kota talep ettiğinizde kota türüne miktarına göre kota incelenir, onaylanır veya reddedilir. hesap askıya alınmaz.

*Kendim eskiden mining için kullanıyordum ancak mining piyasası öldügü için kazançlı bir coin bulamadım. Ve geçici olarak hesap satışı yapmaya karar verdim.

*Hesap satıldıktan sonra kullanımı size aittir kapanma durumunda garanti vermemekteyim.

*Düzgün kullanmayı bilen kişiler 10-12GH/s eth madenciliği yapabilir. hesap 10-12 gün aktif kalabilir.

*İsteyen kişilere ihtiyacına ve kullanım amacına göre kota talep edebilirim.(Fiyat değişkenlik gösterecektir.)

Önemli Not: Hesabı oluştururken ne yazık ki hep kendi adıma sanal kartlar kullanıyorum. bu nedenle size ve başkasına sattığım hesaplardan 1 tanesi kapanırsa aynı kart sahibi olduğu için sizinde hesabınız kapanabiliyor. Bu nedenle bana sanal kart temin ederseniz size açtığım hesap 1-2 ay rahat kapanmadan gitmeli

Aws 8Cpu: 100Tl
Aws 32Cpu: 150Tl
Aws 32Cpu & 1350 Dolar kredili hesap: 2500Tl

*Düzgün kullanmayı bildiginiz sürece 100bin dolara kadar fatura oluşur ve hesap fatura kesim tarihine kadar kapanmaz.(Kullanım hakkında destek vermiyorum)

Örnek 148bin dolarlık fatura görüntüsü:

Google Cloud 300$ Free Trial: 500Tl

*Google Cloud mining yapılmadığı sürece rahatça kullanabileceğiniz bir bulut firmasıdır. Hesap açımı zor olduğu için fiyat pahalı tutulmuştur.

Linode ve diğer bulut firmaları için iletişime geçebilirsiniz.

Satış öncesi notu: cloud hesaplarda illegal işlem yapılabildiği için kendi güvenligimi sağlamak amacıyla sadece 6 aydan eski ve 10+ pozitif ticaret puanına sahip r10 üyelerine hesap satışı yapmaktayım.
Ödeme yöntemi olarak sadece ibana transfer almaktayım. Ödeyen kişi ile r10 hesap sahibi aynı kişi olmak zorundadır. Aksi takdirde tarafınıza hesap temin edilmeyecek ve iade sağlanmayacaktır.

Tüm Hesaplar İçin Önemli Bilgilendirme:
hesap satıldıktan sonra kullanımı size aittir kapanma durumunda garanti vermemekteyim.
hesaplar sipariş üzerine oluşturulmaktadır. İstediğiniz hesaba göre süre 6saat-48 saat arası değişmektedir.