Merhaba arkadaşlar, az önce başımdan geçen bir olayı anlatacağım. Forumda konularımı gören arkadaşların da bildiği üzere haber editörlüğü, editörlük ve metin yazarlığı yapıyorum. Geçen hafta bir arkadaşla haber editörlüğü için anlaştık. Baktı girilen haberler güzel; haber sayısını arttırdık filan. Ödeme günü geldi. 1260 tl ödeme yapılması gerekirken arkadaş kendi kendine karar verip benim ona indirim yaptığımı düşünmüş ve 1200 TL para göndermiş. Sonrasında ise devamlı çalışacağız siz de bir indirim yaparsınız vs şeklinde mesajlar göndermiş. Ki en başında kendisi tekrardan indirim istemişti, indirimli fiyattan yardımcı oldum.

Bugün de tekrardan 60 TL’yi istediğim zaman. Bana devamlı çalışmak istemediğini para para diyen insanla sürekli çalışamayacağını aktardı. Yani biz hakkımızı istedik diye paragöz olduk. Arkadaşım hem kendi başına bana sormadan indirim kararı veriyorsun hem hakkımı isteyince paragöz diyorsun. Yani ben 4 içerik eksik girsem ve onun parasını istesem kesin kıyamet kopardı. Ama benim yazdığım 4 içeriğin parasını istemem büyük sıkıntı. Birde bana diyor ki 60tl hiçbir şey bu piyasada. Niye hiçbir şey olsun? Belki benim pazar param? Su faturasını ödeyeceğim param.