Beni en çok tedirgin eden olayların başında bu geliyor. Henüz ergen veya ergenliğe yeni girecek çocuklar bu tür şeyleri inanılmaz derecede ciddiye alıyorlar ve bu konuda özellikle de Tik-Tok denen saçmalıkta çok fazla bu dönüyor.
Özellikle dikkat ve ediyorum da, "Özgür, yenilikçi ve modern olma" adı altında çocuklara empoze edilen şeylerin elle tutulur hiçbir yanı bu yok. Tüm içerikler alkol, uyuşturucu, **** ve serseri hayat tarzı üzerine dayanıyor.
Üstüne bu çocuklar gerçekten mücadele etme olayını da bilmiyor çünkü her istediklerine maddi ve manevi olarak erişiyorlar. Yanlış anlaşılmasın. Yıl olacak 2023. Elbette erişecekler. Ama istedikleri şey olmayınca veya alamadıklarında resmen depresyona giriyor ve kendilerini yırtıyorlar. Sanki dünyanın sonu gelecekmiş gibi.
Yeni nesile biraz dikkat ederseniz bunların hepsi, hatta daha fazlası mevcut. Bunun temel nedeni de bana göre küçük yaşta internet çukuruna rahatça erişebildikleri tabletler, sorumsuz ve bilinçsiz evlat sahibi olan ailelerdir. Ver eline tableti sussun diyen bir aileden, çocuğu dünyaya getirip anneannenin/babaannenin eline atıp hayatına devam eden ailelerden çıkacak olanlar elbette ki bu tür çocuklar olacaktır.
Bu ülkenin geleceğini yeni nesil değil, yeni nesilde akıllı olanlar kurtaracaktır. Allah bizi bunlarla büyümüş ve akıllı olup kendini eğitememiş yeni nesilden korusun. Çok tehlikeli geliyorlar çünkü.