39 yaşındayım. Aynı duyguları yaşıyorum. Sanırım orta yaş sendromu dedikleri şey bu..
Cahit Sıtkı Tarancı'nın dediği gibi hocam yaş 35 yolun yarısı eder ama yaşadıklarımızdır bizim yaşımızı belirleyen. Mutluysak genç mutsuz isek yaşlıyız ve yaşlanmaya devam ederiz.
Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun hocam.Aynı yaştayız. Dış görünüş olarak gelen geçen abi diyor bana.Biyolojik olarak biraz yaşlı gösteriyorum.Lise son sınıfa kadar normaldim.Sonrasında birden yaşlandım 😊.
Başlarda düşündüm neden bu şekilde oldu diye ama sonradan anladım nedenini.Hepsi yaşadıklarımdan hocam.Herkesin kendince derdi var evet.Ama bazıları bir tık fazla yıpranıyor maalesef.
Hayat hızla akıp gidiyor haklısınız.İstediğimiz gibi yaşayamayabiliyoruz.Her günün yeni bir gün olduğunu ve neleri size getirebileceğini düşünün hocam.Size yegane tavsiyem bu olur.Hayallerinizi ne bulutların üstünde tutun ne de toprağın altına batırın.Hayalleriniz hep avucunuzda olsun.Bırakmayın ve hep yetişebilin.Yeni yaşınızda sağlık, mutluluk ve huzur sizinle olsun.
Bu güzel tavsiye için çok teşekkür ederim. Umarım sizde hayallerinize en kısa sürede yetişirsiniz.
Zaman çok hızlı geçiyor malesef , insanlar hayat koşuşturmasından iki yakasını görmüyor
İki yakayı geç hocam insan kendini unutuyor.