Herkese hayırlı geceler , senelerdir başıma dert olan bi problem var. kendim yazılımcıyım ama demeye bile utanıyorum. 2016-17-18 yıllarında 100.000 adet gmail ve youtube kanal spamladım. ve spamlarken kullandığım yazılımım tam olarak 3 hafta boyunca kurtarma maillerini kaydetmedi. ben bunu farkına vardığımda çoktan içine video bile atılmıştı. ve yıllar geçti bu kanallar değerlendi. şuanda değerleri tahminim 100k tl civarlarında sağlam olan ortalama 30 kanal var.ve alıcımda hazır. aslında ezik kanallarda var ama onlar para etmiyor. açmaya değer değil.
şimdi sorun şu örnek gmail :
adomingowarren90@gmail.com
şifresini biliyorum. ancak girerken kurtarma mailini girmemi istiyor. ancak ne öyle bir kurtarma maili açık. nede ben o kurtarma mailini biliyorum
tek bildiğim şey şu kurtarma maili şöyle :
adomingowarrenXXXX@hotmail.com
x yazdığım yerlerde 1000-9999 arası bir sayı var. kısaca baya bi ihtimal var diyebiliriz.
öncelikle turkcell vınn ile açmıştım bu gmailleri. şuanda elimde bi turkcell superbox var. bunu 3g moduna alıp. ip değiştirip girmeye çalıştım. belki aynı ip bloğunu algılarsa kurtarma maili sormaz diye. ancak yok. olmuyor.
eğer bu sorunu çözen olursa helalinden
10.000 TL'yi vericem kendisine.
https://wa.me/+905441306694