Not: İlanı bir arkadaşım için açıyorum. Lütfen konu altında verilen iletişim adresi üzerinden görüşünüz. Bana PM göndermeyiniz. İletişim maili gönderirken Elementor ile yaptığınız bir kaç iş ve 5-6 sayfalık bir inşaat şirketi için beklediğiniz ücreti de yazarak iletişime geçmeniz talep edilmektedir.
Yapılacak iş: Astra veya Hello gibi temalarin yuklenmis oldugunu wordpress arayuzunde elementor pro ile isteklere uygun site yapmak. Genelde siteler 5-8 sayfali klasik sirket siteleri veya woocomerce sistemi entegre edilmis ufak tefek e-ticaret siteleri de olabilmektedir. Gerekli butun premium tema ve eklentileri tarafimizdan alinacaktir. Wordpress kurulup, gerekli tema/eklentiler de sisteme konulup size gerekli sifreler iletilecektir.
Ardindan Size sirket ile ilgili bilgiler verilecek, varsa proje resimleri veya urun resimleri verilecek, tercih edilen renkler ve benzeri bilgiler iletilecektir. Gerisi size kalmistir.
Sitelerin cogu Inglizce olacagi icin Inglizce bilmesi sarttir. Konusmaniza veya sifirdan paragraf paragraf yazmaniza gerek yoktur. Okudugunuzu anlamanizi, neyi nerde koyacaginizi bilmenizi veya baska bir siteden bir paragraf alip onu yeni sirketin hizmetlerine uygun sekilde duzenleyebilecek kadar inglizce bilmeniz yeterlidir. Zaten son dokunuslari ben kendim yapacagim.
Basvuracak kisilerde aranan ozellikler :
1. Durust ve tutarli olmasi. Yok cenazem vardi 7 gun ilgilenemedim, yok sel basti bu oldu su oldu mazeretler istemem. Proje 5 gunde bitecek dediyse 5 gunde bitirmesi gerekir.
2. Guvenilir olmasi. Sisteme Kotu amacli kodlar ve benzeri girisimlerde bulunmayacak. Farkedildigi anda kanitlar toplanip avukat araciligiyla suc duyurusunda bulunacak. Kesinlikle affedilmeyecektir.
3. Gizlilige onem verilmesi. Aramizda gecen konusmalar, musteri icin yaptigi isler vesaire ese dosta anlatmayacak. Siteler hepsi yasal, o konuda sorun yok, sadece etik bulmuyorum.
4. Elementor kullanimi konusunda uzman. Her siteyi birbirinin kopyasi yapmamasi.
5. Sadece UX degil, ayni anda seo friendly, user friendly gibi terimlere de asina olup onlari pratige dokmek.
6. Yaptiginiz islerden referans gosterebilmeniz.
Ayrica ek olarak
Home, About us, Our Services, Our Projects, Contact Us gibi 5 sayfali bir site icin nasil bir ucretlendirme yaptigininizi ve ne kadar surede yapabileceginizi belirten mesajlarinizi bekliyor olacagim.
İletişim mail:
info@bonitech.co.uk